Вінницькі волонтерки сплели для військових рекордно велику маскувальну сітку

Вінницькі волонтерки сплели для військових рекордно велику маскувальну сітку

Фото
Укрінформ
Вінницькі волонтерки сплели для військових рекордно велику маскувальну сітку - завбільшки 180 квадратних метрів.

 Про це у Фейсбуці повідомила організаторка волонтерського Центру громадської організації «Діяти» Ольга Дернова, передає Укрінформ.

«І знову рекорд! По спецзамовленню, маскувальна сітка 180 кв. м, розміром 12 на 15 м була створена волонтерами нашого Центру», - написала Дернова.

Вона зазначила, що у волонтерському Центрі громадської організації «Діяти» щоденно працюють над виготовлення маскувальних сіток для фронту люди з 12 міст України. Вони сподіваються, що гігантська маскувальна сітка стане справжнім захисним покровом для українських воїнів.

Раніше волонтерки центру сплели маскувальну сітку завбільшки 96 квадратних метрів. Її передали у розпорядження підрозділу, який воює на Луганщині.

Вінницькі волонтерки виготовили величезну маскувальну сітку, розміром вісім на 12 метрів. Над нею працювали десятки вінничанок у приміщені студії квітів. Сітку передали підрозділу ЗСУ, що боронить незалежність і територіальну цілісність України на Луганщині.

Читайте також: Волонтерство, евакуація, прихисток: в Україні працює спеціальний чат-бот

З 24 лютого триває масштабне російське вторгнення в Україну. Агресор обстрілює та руйнує ключові об'єкти інфраструктури, житлові квартали українських міст і сіл. Загарбники влаштували масовий терор на тимчасово зайнятих територіях.

Фото: Фейсбук Olga Dernova

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-