У селищі Ласточкине на Донеччині ворог обстрілами пошкодив 27 будинків

У селищі Ласточкине на Донеччині ворог обстрілами пошкодив 27 будинків

Фото
Укрінформ
У невеликому селищі Ласточкине на Донеччині російські загарбники обстрілами пошкодили 27 житлових будинків, три з яких зазнали прямого влучання снарядів.

Про це у Телеграмі повідомив керівник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко.

«27 будинків тільки в одному невеличкому селищі Ласточкине Очеретинської громади пошкодили росіяни вчорашніми обстрілами. Три з цих будинків зазнали прямого влучання снарядів», - написав очільник області та опублікував фотографії з наслідками обстрілів громади.

Він зазначив, що постійно продовжується евакуація мешканців громади та підтримуються умови для життя тих, хто досі залишається на місці.

«Підтримуємо людей гуманітарною допомогою, за можливості, відновлюємо пошкоджені росіянами електромережі, газогони та водогони», - додав Кириленко.

Він підкреслив, що активні бойові дії ще триватимуть, тому важливо, щоб якомога більше людей покинули лінію фронту та Донецьку область загалом.

Читайте також: Авіаобстріли рф по Слов’янську зруйнували корпуси санаторію

24 лютого російські війська розпочали повномасштабне вторгнення в Україну. Вони обстрілюють і руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, балістичних ракет.

Фото: Телеграм Павла Кириленка

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-