Усю критичну інфраструктуру відновлюють лише з дозволу ЗСУ – Кирило Тимошенко

Усю критичну інфраструктуру відновлюють лише з дозволу ЗСУ – Кирило Тимошенко

Укрінформ
Мости та інші об’єкти критичної інфраструктури на звільнених від російських загарбників територіях відбудовують лише з дозволу Збройних сил України.

Про це розповів заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко в інтерв’ю телеканалу «Рада», повідомляє Укрінформ.

«Щодо всіх робіт, які ми виконуємо по мостах і по іншій критичній інфраструктурі, ми співпрацюємо з нашими ЗСУ», - зазначив він.

Тимошенко нагадав, що у звільнених областях багато зводиться тимчасових переправ, аби забезпечити проїзд між населеними пунктами.

Він пояснив: щодо постійних мостів зараз ведуться проєктні роботи. Як приклад заступник керівника ОП назвав Чернігів, на виїзді з якого росіяни знищили міст, де має бути збудовано новий великий міст, який зараз проєктується.

Читайте також: Два місяці повномасштабної війни: висновки та завдання

«Будемо відбудовувати постійні мости тільки з дозволу ЗСУ, коли розумітимемо, що можемо це зробити», - підкреслив Тимошенко.

В Україні триває 63-тя доба нового етапу восьмирічної російсько-української війни – повномасштабного вторгнення. Війська російської федерації обстрілюють і знищують ключові об'єкти критичної та цивільної інфраструктури, жорстоко вбивають українців.

Наприкінці березня - на початку квітня українські сили оборони звільнили від російських загарбників населені пункти Київської, Чернігівської та Сумської областей.

25 квітня Президент Володимир Зеленський поінформував, що з початку повномасштабного вторгнення російської федерації ЗСУ звільнили від загарбників 931 населений пункт, деокупація всіх інших захоплених ворогом міст і сіл – питання часу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-