На Харківщині за добу загинули троє людей, 15 осіб отримали поранення

На Харківщині за добу загинули троє людей, 15 осіб отримали поранення

Відео
Укрінформ
На Харківщині внаслідок артилерійських і мінометних ударів російської армії за добу загинули троє людей і ще 15 – отримали поранення.

Про це повідомив у своєму Телеграмі голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов, передає Укрінформ.

«Росіяни продовжують наносити артилерійські, мінометні удари по житлових районах Харкова та області. У Харкові цієї ночі було кілька влучань у житлові будинки Київського району, зокрема в 9-поверхівку, протягом доби влучали в будівлі Салтівки, Північної Салтівки, Олексіївки. Тривали обстріли у Золочеві, Дергачах, Чугуєві. Загалом у Харкові та районах області 15 поранених, 3 загиблих», - повідомив Синєгубов.

Він спростував інформацію з соцмереж, яка почала поширюватися ввечері 26 квітня, про начебто скинуті рф на Салтівку фосфорні бомби.

«Штаб оборони Харкова таку інформацію не підтверджує. Прольотів авіації та БПЛА противника над Харковом також не зафіксовано», - зазначив голова ОВА.

Читайте також: Ворог двічі вдарив фосфорними снарядами по Авдіївці, ЗСУ відбили спробу прориву

За його словами, активні бої продовжуються в Ізюмському напрямку, ворог несе там втрати.

Як повідомляв Укрінформ, за даними Генштабу ЗСУ, на Ізюмському напрямку підрозділи зі складу 1-ї танкової армії, 20-ї загальновійськової армії Західного військового округу, 35-ї загальновійськової армії і 68-го армійського корпусу Східного військового округу та повітряно-десантних військ проводять наступальні дії у напрямку Барвінкового. Противник оволодів північно-східною околицею населеного пункту Велика Комишуваха, а також взяв під контроль населений пункт Заводи. З метою нарощування угруповання військ російські загарбники перекинули з території Бєлгородської області до міста Ізюм дві батальйонних тактичних групи зі складу 76-ї десантно-штурмової дивізії повітряно-десантних військ. Крім того, у районах населених пунктів Бєлгородської області противник розгорнув два ракетних дивізіони ОТРК “Іскандер-М”.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-