У Малині на Житомирщині назвали вулицю на честь волинської 14 ОМБр

У Малині на Житомирщині назвали вулицю на честь волинської 14 ОМБр

Укрінформ
У місті Малин Житомирської області одну з вулиць назвали на честь своїх визволителів – 14-ї окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого.

Про це пресслужба волинської бригади повідомила у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«Віднині у Малині, одному з найдревніших міст України, є вулиця та провулок 14 окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого! Рішенням Малинської міської ради (Житомирська область) на честь Князівської 14 омбр перейменовано вулицю та провулок радянських танкістів-кантемирівців», - ідеться у повідомленні.

Військові зазначають, що разом із жителями Малина пройшли надскладні випробування перших днів і тижнів війни.

«За всебічної підтримки малинців ми не лише вистояли у пекельних боях, а й надавали мокшанським тварюкам по зубах, знищивши колосальне число живої сили та техніки противника, відкинувши рашистських виродків від гостинних земель Житомирщини»,- додали військові.

Вони висловлюють жителям Малина та депутатам Малинської міської ради вдячність за підтримку, за визнання та увіковічнення героїзму і подвигів воїнів 14 омбр імені князя Романа Великого, які билися за свободу і незалежність України на Житомирській землі.

Читайте також: На Житомирщині за місяць посадили понад 17 мільйонів дерев

24 лютого росія розпочала новий етап восьмирічної війни проти України – повномасштабний наступ. Ворог здійснює масовані обстріли та бомбардування мирних українських міст та сіл. ЗСУ, Сили територіальної оборони та весь український народ ефективно чинять спротив російським військам і завдають їм великих втрат.

Фото: wikipedia

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-