В Одесі до зруйнованої росіянами багатоповерхівки несуть іграшки та квіти

В Одесі до зруйнованої росіянами багатоповерхівки несуть іграшки та квіти

Фото
Укрінформ
До одеської багатоповерхівки, в яку напередодні влучила російська ракета, люди приносять квіти та іграшки в пам’ять про загиблих, серед яких була тримісячна дівчинка.

Про це повідомив у Телеграмі речник Одеської обласної військової адміністрації Сергій Братчук, передає Укрінформ.

Водночас він зазначив, що завали досі розбирають. Вибух практично знищив квартири з другого по третій поверх однієї із секцій, а також пошкодження отримали квартири, розташовані навіть на 12-му поверсі.

Братчук також додав, що мешканці намагаються потрапити у квартири й забрати особисті речі та документи, які вціліли.

Як повідомляв Укрінформ, 23 квітня російські війська завдали ракетних ударів по Одесі. Загинули восьмеро людей, щонайменше 18 зазнали поранень. Серед жертв ракетного удару по Одесі - Валерія Глодан та її 3-місячна донька.

Читайте також: В Одесі розбирають завали будинку, в який влучила російська ракета

Удар був завданий російською стратегічною авіацією з району Каспійського моря. Президент Володимир Зеленський повідомив, що дві ракети українським захисникам вдалося збити, проте п’ять ракет ударили по мирному місту.

Як повідомлялося, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють і руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-