На Луганщині загарбники знеструмили насосну станцію — Гайдай

На Луганщині загарбники знеструмили насосну станцію — Гайдай

Укрінформ
На Луганщині російські загарбники знеструмили насосну станцію, в результаті без водопостачання залишилися три населені пункти.

Рятувальники підвозять воду для потреб населення. Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомив керівник Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

«Ворожий снаряд потрапив у трансформаторну підстанцію, яка заживлює насосні стації, що подають воду до центральних районів Лисичанська, а також до міст Новодружеськ і Привілля. Наразі цей об’єкт знеструмлений – централізоване водопостачання в зазначених містах відсутнє. Тривають ремонтні роботи», - написав очільник області.

Він зазначив, що рятувальники у посиленому режимі підвозять воду для потреб населення.

Читайте також: кремлівська пропаганда вчетверте «визволила» Попасну

Як повідомлялося, Луганщина постійно зазнає ударів з боку російської загарбницької армії різною зброєю - системами залпового вогню «Торнадо - С», «Град», авіабомбами та ін. У регіоні зруйновано багато житлових будинків, об’єктів інфраструктури, навчальних закладів, пошкоджені всі лікарні.

З 24 лютого за вказівкою президента росії путіна почалося широкомасштабне вторгнення російських військ в Україну. Вони обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст та сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет. Весь український народ повстав на боротьбу з ворогом та дає йому гідну відсіч.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-