На Херсонщині соціальні виплати не призупинятимуться — облрада

На Херсонщині соціальні виплати не призупинятимуться — облрада

Укрінформ
На тимчасово захопленій російськими військами Херсонщині соціальні виплати не буде припинено. 

Усі затримки платежів пов'язані або з технічними проблемами, або з тим, що їхня обробка вимагає більше часу. Про це у Фейсбуці написав перший заступник голови Херсонської обласної ради Юрій Соболевський, передає Укрінформ.

«Уряд не має наміру припиняти соціальні виплати для мешканців Херсонської області; всі затримки платежів пов'язані або з технічними проблемами, або з тим, що через тимчасову специфіку нашої області їхня обробка вимагає більше часу», - зазначив Соболевський.

Він підкреслив, що гуманітарні коридори, як і раніше, відсутні через те, що окупантів влаштовує стан гуманітарної катастрофи в області.

Читайте також: Шановні друзі-херсонці!

«Якось же потрібно застосувати їхню власну «гуманітарку», для них це єдина можливість – спочатку довести людей до голоду, а потім їх з руки годувати», – написав Соболевський.

Він запевнив, що ніхто і за жодних обставин Херсонщину не здаватиме. Мирний договір без української Херсонщини неможливий.

В області загарбники продовжують «театр абсурду» – червоних прапорів у громадах ворог вивішує дедалі більше.

Соболевський зазначив, що всім зараз не легко, насамперед психологічно. Багато хто знаходить вихід зі стресу за допомогою агресії. Він закликав не спрямовувати агресію одне на одного і берегти себе та своїх близьких.

Читайте також: Спроби рф створити на Херсонщині фейкову «хнр» закінчаться проваломДанілов

Як повідомляв Укрінформ, на Херсонщині ворог блокує «зелені коридори», евакуацію. Російські загарбники викрадають мирних мешканців області, серед яких журналісти, керівники громад, депутати, активісти.

На тимчасово окупованій території регіону вичерпуються ресурси, зупинився бізнес. У Херсоні російські окупанти захопили гуманітарний хаб, організований для допомоги херсонцям та медустановам. Вони забрали медикаменти, які намагалися відвезти до Херсона волонтери.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-