У Скадовську загарбники демонтували пам'ятний знак «Загиблим за єдину Україну»

У Скадовську загарбники демонтували пам'ятний знак «Загиблим за єдину Україну»

Укрінформ
У Скадовську, що в Херсонській області, російські загарбники демонтували пам'ятний знак «Загиблим за єдину Україну», який встановили у 2014 році.

Про це повідомив міський голова міста Олександр Яковлєв, передає Укрінформ.

«У вівторок, 19 квітня, у Скадовську окупанти демонтували та вивезли в невідомому напрямку пам'ятний знак «Загиблим за єдину Україну», який був встановлений містянами в центрі міста в 2014 році на вшанування пам'яті героїв, що поклали своє життя в боротьбі за вільну Україну. Проглядається активна підготовка до травневих «праздников», - написав Яковлєв.

Читайте також: Російські військові викрали депутата Скадовської райради

Він додав, наразі міськрада продовжує працювати в дистанційному режимі, а вчителі, лікарі, соціальні працівники та інші продовжують отримувати (хоч і в меншому розмірі) заробітну плату.

«Людей в місті меншає з кожним днем. Люди виїжджають. Не хочуть бути разом з російськими солдатами та жити радянським минулим», - додав міський голова.

Як повідомляв Укрінформ, у тимчасово захопленому Скадовську загарбники зняли український прапор над міською радою та вивісили російський триколор. Своєю чергою, міськрада заявила, що не буде співпрацювати з окупантами та з 15 квітня працює дистанційно. 

Фото: Skadovsk.City

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-