У Рубіжному загарбники зривають евакуацію – починають щільний артобстріл

У Рубіжному загарбники зривають евакуацію – починають щільний артобстріл

Укрінформ
У Рубіжному на Луганщині загарбники зривають евакуацію, починаючи щільний артобстріл. Евакуаційні автобуси не можуть доїхати до людей, які на них чекають.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомив начальник Луганської військової обласної адміністрації Сергій Гайдай.

«Росіяни зривають евакуацію - Рубіжне під обстрілами, автобусу не дістатися. Ми намагатимемося доїхати до південної частини Рубіжного на автівках, бо люди чекають, щоб їх забрали. Та завезти туди їжі. Автобус для евакуації, на жаль, не доїхав - почався щільний артилерійський обстріл. Росіяни не дають врятувати мирне населення, блокують людей в містах, які постійно під вогнем», - написав очільник області.

Читайте також: Через небезпеку гуманітарні коридори сьогодні відкривати не будуть

Як повідомлялося, Луганщина постійно зазнає ударів з боку російської загарбницької армії різною зброєю - системами залпового вогню «Торнадо - С», «Град», авіабомбами та ін. У регіоні зруйновано багато житлових будинків, об’єктів інфраструктури, навчальних закладів, пошкоджені всі лікарні.

За словами керівника Луганської ОВА, у регіоні станом на 19 квітня залишалося близько 70 тис. мирних мешканців, які відмовлялися евакуюватися.

Із Луганщини без гуманітарних коридорів і без «режиму тиші» 21 квітня вдалося евакуювати понад 100 мирних мешканців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-