Евакуювати маріупольців не вдалося через обстріли – Верещук

Евакуювати маріупольців не вдалося через обстріли – Верещук

Укрінформ
Евакуаційний коридор з Маріуполя не спрацював, оскільки поблизу місця збору людей почався обстріл, тому коридор довелося закрити.

Про це віцепрем'єр – міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук повідомила у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«По Маріуполю немає чим порадувати. Дуже все туго іде. З боку росіян все відбувається дуже складно, хаотично, повільно та, звісно ж, нечесно. Дає надію той факт, що вчора люди вперше поїхали з Маріуполя до Запоріжжя напряму (йдеться про ті чотири автобуси, які вчора виїхали з Маріуполя). Просимо вибачення у маріупольців, які сьогодні не дочекалися евакуації. Біля точки збору почався обстріл, через що коридор довелося закрити», - зазначила Верещук.

Вона запевнила маріупольців у тому, що українська влада, допоки в неї буде хоч якась можливість, не полишить спроб витягнути звідти людей.

Читайте також: Верещук вимагає від загарбників терміновий гуманітарний коридор з «Азовсталі»

Як повідомлялося, зранку віцепрем'єр – міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій інформувала про те, що 21 квітня евакуація жінок, дітей та осіб похилого віку з Маріуполя має продовжитися. Посадка в автобуси планувалася на бульварі Шевченка на кільці біля торговельного центру «Порт-Сіті» о 14.00.

У середу, 20 квітня, з Маріуполя по гуманітарному коридору виїхали чотири евакуаційні автобуси.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-