На Харківщині за добу від російських обстрілів постраждали 5 людей – ОВА

На Харківщині за добу від російських обстрілів постраждали 5 людей – ОВА

Відео
Укрінформ
Харківщину за добу російські війська обстріляли 15 разів, унаслідок цього постраждали 5 людей, влада закликає населення перебувати в укриттях, оскільки зменшення кількості обстрілів несе хибне уявлення про ситуацію.

Про це повідомив у своєму Телеграмі голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов, передає Укрінформ.

«Цієї доби російські окупаційні війська знову обстрілювали райони Харкова з реактивних систем залпового вогню, було близько 15 обстрілів. Унаслідок обстрілів окупантами постраждали 5 цивільних: 3 - у м. Харків, 2 - в Чугуївському районі. Зменшення інтенсивності вогню - це хибне уявлення. Спрогнозувати дії окупантів дуже складно. Тому просимо жителів без крайньої необхідності не покидати місць укриттів», - повідомив голова ОВА.

За його інформацією, вогонь артилерії влучав по Салтівці, ХТЗ, Олексіївці, центральній частині міста, інших спальних районах. По області - в м. Дергачі, в Золочівському напрямку, Чугуївському районі.

«Наші Збройні сили працюють, захищають Харків та область, тримають позиції. На Ізюмщині гаряче, ідуть постійні бої. Ворог випробовує наші оборонні позиції, але ЗСУ утримують їх, завдаючи окупантам значних втрат», - зазначив Синєгубов.

Читайте також: Війська рф відступили від кількох населених пунктів на Харківщині

24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють і руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, балістичних ракет, авіабомб.

Фото: Суспільне. Харків

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-