На Харківщині частина інтернатних установ працює в умовах окупації

На Харківщині частина інтернатних установ працює в умовах окупації

Укрінформ
На Харківщині продовжують працювати всі інтернатні установи, частина з них – в умовах окупації.

Як передає Укрінформ, про це повідомила в Телеграмі пресслужба Харківської обласної військової адміністрації.

«На Харківщині продовжують працювати всі інтернатні установи. Частина з них – в умовах окупації. До вторгнення рф в області працювало 18 установ соціального захисту населення. Станом на 20 квітня працює 17 установ. Оскільський психоневрологічний інтернат евакуйовано в Хмельницьку область у зв’язку з тим, що в Ізюмському районі проходять бойові дії», - зазначили в обласному Департаменті соціального захисту населення.

За наявною в департаменті інформацією, всі керівники та персонал продовжують виконувати свої обов’язки. За даними ОВА, установи на тимчасово захоплених територіях мають запаси продуктів, миючих засобів та інших речей першої необхідності.

Читайте також: На Рівненщину евакуювали пацієнтів інтернату з Донеччини

Як повідомляв Укрінформ, 15 березня підопічних і колектив Оскільського психоневрологічного інтернату на Ізюмщині евакуювали. Загалом «зеленим коридором» вивезли 300 людей. За кілька днів до того заклад обстріляли російські війська.

24 лютого росія розпочала новий етап восьмирічної війни проти України – повномасштабний наступ. Ворог здійснює масовані обстріли та бомбардування мирних українських міст та сіл. ЗСУ, Сили територіальної оборони та весь український народ ефективно чинить спротив російським військам і завдають їм великих втрат.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-