У Бердянську військові рф вимагають від будинків культури проведення концертів на 9 травня

У Бердянську військові рф вимагають від будинків культури проведення концертів на 9 травня

Укрінформ
В тимчасово захопленому Бердянську військові рф приходять до будинків культури та вимагають проведення концертів на 9 травня.

Про це під час наради в Запорізькій ОВА повідомив в.о. міського голови Бердянська Олександр Свідло.

“Приходили представники рф до наших будинків культури та вимагали проведення концертів, приурочених до 9 травня. Призначили незаконно свого директора. А це дуже впливає на людей, вони обурені. Тим більше, окупанти роблять фейкові заяви та наполягають на колабораціях, - розповів Свідло.

Читайте також: У Бердянську загарбники зробили двірника «заступником мера»

Обласна влада закликає населення не реагувати на провокації та пропаганду окупантів. Голова ОВА Олександр Старух звернувся до голів громад з проханням пильно відслідковувати факти викрадення громадян. Він нагадав: якщо телефон забрали, потрібно звернутися в поліцію. Зруйнували домівку – треба подати заяву у правоохоронні органи і органи місцевої влади. Необхідно зафіксувати кожен випадок, наголосив він.

24 лютого президент рф путін розпочав повномасштабне вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-