Обстріли Миколаївщини: зруйнована лікарня, у приватній стоматології - пожежа

Обстріли Миколаївщини: зруйнована лікарня, у приватній стоматології - пожежа

Фото
Укрінформ
На Миколаївщині внаслідок обстрілів з боку російських військ за минулу добу зруйновано лікарню, сталася пожежа у приватній стоматології та кілька інших займань.

Про це повідомили в ГУ ДСНС України у Миколаївській області у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«За добу з 19 по 20 квітня внаслідок ворожого обстрілу в області зареєстровано чотири пожежі та одну надзвичайну подію. У м. Баштанка частково зруйнована будівля лікарні. Для обстеження місця залучались рятувальники Головного управління ДСНС України у Миколаївській області. Аварійно-рятувальні роботи не проводились», – йдеться у повідомленні.

Крім того, вночі внаслідок артобстрілу у Миколаєві в Заводському районі зайнялася покрівля приватної стоматології. Пожежу площею 50 кв. м ліквідували. Ще одну пожежу на території приватного сектору загасили вогнеборці 20 ДПРЧ.

В с. Кам’яне Баштанського району зайнялась господарча споруда та кімната приватного житлового будинку. Пожежу ліквідовано на площі 50 кв. м, врятовано від знищення житловий будинок. Постраждалих та травмованих немає.

В ніч з 18 на 19 квітня внаслідок підступного обстрілу з боку військ рф було пошкоджено опору лінії електропередач в Інгульському районі Миколаєва.

Читайте також: У Миколаєві загарбники знищили автоцентр та шиномонтаж

24 лютого росія розпочала повномасштабне вторгнення в Україну. Війська рф неодноразово порушували закони і звичаї ведення війни: обстрілювали мирне населення, в тому числі із забороненої зброї, використовували цивільних як "живий щит" тощо.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-