У Харкові кількість загиблих внаслідок сьогоднішнього обстрілу зросла до чотирьох

У Харкові кількість загиблих внаслідок сьогоднішнього обстрілу зросла до чотирьох

Укрінформ
Кількість загиблих внаслідок ворожого обстрілу Харкова у вівторок, 19 квітня, зросла до чотирьох.

Про це повідомляє пресслужба Офісу генпрокурора у Телеграмі, передає Укрінформ.

“19 квітня 2022 року близько 13:20 російські військовослужбовці обстріляли з реактивних систем залпового вогню «Ураган» Московський район м. Харкова. Внаслідок обстрілу загинуло 4 людини, ще 14 мирних — поранено”, - йдеться у повідомленні.

Також унаслідок обстрілу пошкоджено більше 10 житлових будинків, гаражі та супермаркет.

Розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 КК України).

Читайте також: Російська армія пішла у наступ в Харківській, Луганській та Донецькій областях

Як повідомляв Укрінформ, у Харківської ОВА раніше інформували про трьох загиблих і 21-го пораненого під час ворожого обстрілу 19 квітня.

Крім того, станом на 19 квітня працівники ДСНС завершили у Харкові роботу на 40 об’єктах, які обстріляли росіяни, та вилучили з-під завалів тіла 112 загиблих.

24 лютого росія розпочала новий етап війни проти України, ворог здійснює масовані обстріли й бомбардування мирних українських міст та селищ. Загарбники влаштували масовий терор на тимчасово захоплених територіях.

Українські військові зупинили наступ ворога та завдають йому великих втрат. Станом на 19 квітня ліквідовано вже близько 20 800 російських загарбників.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-