На Київщині за тиждень електропостачання відновили у 156 населених пунктах

На Київщині за тиждень електропостачання відновили у 156 населених пунктах

Укрінформ
У Київській області з 11 по 17 квітня аварійні бригади повністю або частково повернули світло у 156 населених пунктів, знеструмлених внаслідок бойових дій.

Як передає Укрінформ, про це голова Київської обласної військової адміністрації Олександр Павлюк повідомив у Телеграмі.

Так, “знову зі світлом 100 954 домівки, лікарні в Броварах та Ірпені, водоканали в Бучі, Броварах та Іванкові, хлібозавод, цегляний завод в Іванкові, пожежна частина у Бучі, газорозподільчий пункт у селі Плоске Броварського району”, - ідеться у повідомленні.

За словами Павлюка, минулого тижня на Київщині знову загострилася ситуація через повітряні атаки росіян та влучання ракет в інфраструктуру населених пунктів. Тому аварійним бригадам доводиться знову лагодити мережі в містах та селах, де раніше вже виконувалися роботи з відновлення.

Читайте також: В ОВА обіцяють відновити дорожній рух через 29 мостів Київщини до кінця квітня

Зокрема 17 квітня частково відновили електропостачання в Ірпені, Макарові та Гостомелі, а також у селах Королівка, Калинівка, Людвинівка, Забуяння.

У Вишгородському районі частково повернули світло у села Старі Петрівці, Гаврилівка, Лісовичі, поінформував голова ОВА.

“Також за минулу добу аварійні бригади ДТЕК відновили електропостачання для понад 22 тисяч споживачів у Броварах, де вранці 17 квітня стався ворожий обстріл і була пошкоджена одна з високовольтних підстанцій Броварського району. Без світла залишаються ще 2 500 домогосподарств, яким енергетики планують відновити електропостачання найближчим часом”, - зазначив Павлюк.

Як повідомляв Укрінформ, 16 квітня компанія ДТЕК заявила, що енергетики до 1 червня повернуть світло всім споживачам у Київській області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-