В ОВА обіцяють відновити дорожній рух через 29 мостів Київщини до кінця квітня

В ОВА обіцяють відновити дорожній рух через 29 мостів Київщини до кінця квітня

Укрінформ
Дорожній рух на 29 пошкоджених мостах Київщини має бути відновлено вже до кінця квітня.

Як передає Укрінформ, про це голова Київської обласної військової адміністрації Олександр Павлюк повідомив у Телеграмі.

«До кінця квітня дорожній рух має бути відновлено через всі головні мости Київщини. Над цим уже працюють», - написав Павлюк.

За його словами, через бойові дії було зруйновано 37 об'єктів. З них на автомобільних дорогах загального користування державного значення - 22 штучні споруди (1 скотопрогін, 1 шляхопровід, 18 мостів та 2 надземні пішохідні переходи); на автомобільних дорогах загального користування місцевого значення - 15 штучних споруд (1 частково зруйнована, 14 - зруйновані повністю).

Павлюк поінформував, що на тепер на дорогах державного значення відновлено рух на восьми мостових переходах, ще на восьми - роботи розпочаті. На чотирьох мостах ведуться підготовчі роботи.

«На дорогах місцевого значення ситуація з мостами така: відновлено рух на одному переході (влаштовано паралельний об’їзд); організовано об’їзд по двох мостових спорудах; розпочато роботи по одному переходу; на чотирьох - ведуться підготовчі роботи», - зауважив очільник ОВА.

Він додав, сім мостів у Вишгородському районі потребують додаткового обстеження та розмінування. "Після цього буде необхідно ще до двох тижнів для відновлення по них руху", - сказав Павлюк.

За словами фахівців, вже до кінця квітня рух буде відновлено на 29 пошкоджених мостах. Павлюк наголосив, що виконання робіт знаходиться на жорсткому контролі та буде перевірено керівництвом області.

Як повідомлялося, у селі Стоянка Києво-Святошинського району відкрили тимчасовий міст, що дозволило розблокувати рух транспорту між Києвом і Житомиром.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-