Військові просять Папу Римського допомогти врятувати мирних мешканців Маріуполя

Військові просять Папу Римського допомогти врятувати мирних мешканців Маріуполя

Укрінформ
Військові просять Папу Римського допомогти врятувати мирних мешканців Маріуполя, які щодня знаходяться під прицілом ворожої авіації.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомляє Маріупольська міська рада та публікує фотографію, на якій командир 36-ї окремої бригади морської піхоти Сергій Волина показує листа до Папи Римського.

«Командир 36-ї окремої бригади морської піхоти Сергій Волина написав листа до Папи Римського Франциска. Він просить допомогти врятувати жителів Маріуполя. Адже у бункерах комбінату "Азовсталь" ховаються жінки з дітьми. У голоді та холоді. Щодня під прицілом ворожої авіації», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Верещук вимагає від росії відкрити гуманітарні коридори з Маріуполя

У листі командир висловив впевненість, що Папа Римський Франциск ніколи в житті не бачив того, що відбувається наразі у Маріуполі, бо це «пекло на Землі».

«Ви, мабуть бачили багато у своєму житті. Але впевнений, що ніколи не бачили те, що зараз відбувається у Маріуполі. Бо саме так виглядає пекло на Землі. Я звертаюся до Вас по допомогу, бо настав час, коли не молитвами єдиними. Допоможіть врятувати їх. Після бомбардування драмтеатру, пологового будинку вже в нікого не лишилося віри російським окупантам. Дайте світу правду, евакуюйте людей та врятуйте їхнє життя від рук сатани, який хоче спалити все живе!», - звернувся Волина до глави Католицької церкви.

Читайте також: Медведчук просить Зеленського і путіна обміняти його на захисників і мешканців Маріуполя

Як повідомлялося, агресія росії спричинила у Маріуполі одну з найбільших гуманітарних катастроф. Загарбники бомблять беззбройних мешканців, блокують гуманітарну допомогу, відбирають у маріупольців українські паспорти і силоміць вивозять до росії та ОРДЛО.

Маріуполь продовжують боронити бійці полку «Азов», українська морська піхота та мотострілки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-