Ворожі ракети вранці вдарили по інфраструктурі Васильківської тергромади

Ворожі ракети вранці вдарили по інфраструктурі Васильківської тергромади

Укрінформ
У Київській області вранці по інфраструктурі Васильківської територіальної громади ворог завдав ракетного удару.

Як повідомляв Укрінформ, про це голова Київської обласної військової адміністрації Олександр Павлюк повідомив у Телеграмі.

Також Павлюк поінформував, що у Білоцерківському, Бориспільському, Обухівському, Фастівському районах “всі об’єкти критичної інфраструктури на території громад працюють у звичайному режимі. Ситуація стабільна, контрольована. Продовжується посівна кампанія. Працює додаткова техніка для облаштування лінії оборони районів. Упорядковується діяльність добровольчих формувань”.

Читайте також: рашисти можуть влаштувати в Україні провокативні обстріли у ніч на Великдень – «алібі» вже вигадали

За його словами, у Броварському районі “щодня проводяться роботи з відновлення електропостачання та пошкодженого газопроводу. Уже відновлено автомобільну магістраль М-01 Київ-Чернігів в населеному пункті Залісся Великодимерської громади. В районі також триває посівна. Крім територій, які були окуповані”.

У Бучанському районі “у всіх громадах триває відновлення інфраструктури”, додав Павлюк.

Читайте також: Перша атака рф по Львову була з Каспію, другий запуск з Чорного моря відбили

У Вишгородському районі “Вишгородська, Славутицька, Петрівська та Пірнівска громади працюють в звичайному режимі, населенню надається необхідна допомога. Продовжується робота по укріпленню обороноздатності району”, зазначив Павлюк.

За словами голови ОВА, “в Іванківській, Димерській та Поліській громадах частково відсутній зв‘язок і електропостачання. Здійснюються заходи щодо нормалізації ситуації в громадах, завезення гуманітарної допомоги, відновлення інфраструктури”.

Читайте також: На Дніпропетровщині ракетним обстрілом росіян пошкоджені дачні будинки

“Зокрема відновлено електропостачання в смт Іванків та 30 населених пунктах Іванківської громади, а також населених пунктах Димерської громади”, - повідомив Павлюк.

Як повідомляв Укрінформ, Ірпінь, Буча, Гостомель та вся Київська область 2 квітня були звільнені від російських загарбників.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-