Із Вугледара і Торецька на Донеччині у неділю евакуювали 65 громадян

Із Вугледара і Торецька на Донеччині у неділю евакуювали 65 громадян

Фото
Укрінформ
Із обстріляних Вугледара і Торецька Донецької області було евакуйовано 65 мирних мешканців.

Про це повідомляє пресслужба Національної поліції України (НПУ), передає Укрінформ.

«​​Сьогодні поліцейські забезпечили безпечне пересування колони автобусів з жителями гарячих населених пунктів. Людей евакуйовано до більш спокійної території. Вдалося врятувати 65 жителів Вугледара та Торецька. Серед вивезених – 10 дітей та п'ять людей з інвалідністю», - йдеться у повідомленні.

З обстріляних Вугледара та Торецька евакуйовано мирних мешканців / Фото: Національна поліція

Зазначається, що у неділю евакуація людей з Донеччини була реалізована силами представників Донецької обласної військової адміністрації, Збройних сил України, поліції та ДСНС.

Читайте також: На Донеччині за добу рф обстріляла 13 населених пунктів - Нацполіція

 На Донеччині війська рф щодня обстрілюють житлові квартали населених пунктів області. «У деяких містах та селищах ситуація жахлива - люди по кілька діб не виходять на вулицю з укриття – важка артилерія та авіаудари окупантів не дають можливості евакуюватися чи дістатися до більш безпечного місця. Поліцейські щодня привозять воду та їжу людям, які лишилися у найбільш гарячих точках регіону та з-під куль окупантів рятують мирних мешканців», - наголосили в Нацполіції.

Уточнюється, що евакуаційні заходи триватимуть і надалі.

24 лютого президент росії володимир путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють і руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, балістичних ракет, авіабомб. Загарбники влаштували масовий терор на тимчасово зайнятих територіях.

Фото: Національна поліція

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-