На зруйнованому стадіоні у Чернігові провели футбольний матч

На зруйнованому стадіоні у Чернігові провели футбольний матч

Фото
Укрінформ
У Чернігові на стадіоні імені Юрія Гагаріна, який від початку повномасштабного російського вторгнення зазнав кількох обстрілів, провели футбольний матч.

Про це повідомляє Всеукраїнський професійний союз «Футбол України» у Фейсбуці, передає Укрінформ.

Зазначається, що перемогу у матчі з рахунком 2:0 здобула команда «Сонечко».

Від початку повномасштабного вторгнення рф в Україну чернігівський стадіон кілька разів обстріляли загарбники. У середині квітня на арені розпочали демонтаж зруйнованої трибуни.

У Чернігівській міськраді повідомляли, що сотні жителів міста разом із працівниками ДСНС долучаються до прибирання на розбомбленому стадіоні на заклик директора. Також зазначається, що на очищеній частині поля вже провели перший матч юні футболісти.

На початку тижня фахівці розмінували інший стадіон у місті - «Чернігів-Арену», який також постраждав унаслідок обстрілу.

Як повідомлялося, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють і руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, балістичних ракет, авіабомб.

Фото: Всеукраїнська професійна спілка "Футбол України" / chernigiv-rada.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-