Хмельницький театр на зібрані під час благодійних вистав кошти придбав спорядження для військових

Хмельницький театр на зібрані під час благодійних вистав кошти придбав спорядження для військових

Укрінформ
Хмельницький обласний академічний музично-драматичний театр ім. М. Старицького зібрав понад 113 тис. грн від показу благодійних вистав, за які придбали спорядження для військовослужбовців на передову.

Про це театр повідомив у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«Вже другі вихідні поспіль Хмельницький обласний академічний музично-драматичний театр імені М. Старицького влаштовує благодійні вистави зі збором коштів на потреби наших захисників. Так, лише за минулі вихідні ми разом з нашими глядачами зібрали трішки більше 113 000 гривень, на які закупили найнеобхідніше для військових з передової», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що для захисників придбали металошукачі, рюкзаки, тенти, туристичний посуд, дощовики, перетворювачі напруги, паракорди, літні берці та інші засоби, про які вони попросили.

Сьогодні в театрі заплановані казка для дітей «По щучому велінню» за твором українського драматурга Марка Кропивницького, а дорослих запрошують на драму Івана Франка «Украдене щастя».

Читайте також: Біля найбільшого театру Риги відбулася акція пам'яті загиблих у драмтеатрі Маріуполя

Вхід на вистави вільний, але вітається будь-який внесок до благодійної скриньки.

24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють і руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, балістичних ракет, авіабомб.

Фото: Фейсбук Хмельницький театр імені М. Старицького

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-