Внаслідок обстрілу ворогом Сєвєродонецька загорілися чотири будинки

Внаслідок обстрілу ворогом Сєвєродонецька загорілися чотири будинки

Фото
Укрінформ
Внаслідок обстрілу російськими військами міста Сєвєродонецьк Луганської області у ніч на 17 квітня загорілося чотири будинки.

Як передає Укрінформ, про це керівник Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай повідомляє у Фейсбуці.

За його словами, вночі під вогнем росіян опинилися нові райони Сєвєродонецька.

«Там вже і руйнувати майже нічого – більшу частину житлового фонду ворог знищив за останні півтора місяця. Однак обстріли нашого наймолодшого в області міста не вщухають. В ніч із 16 на 17 квітня після потрапляння снарядів зайнялися три багатоповерхівки на одній вулиці. Ще одна – поодаль. Рятувальники виїхали на об’єкти одразу, як тільки росіяни припинили вогонь. Зафіксовані чисельні загоряння квартир. Інформація щодо жертв уточнюються», – заявив Гайдай.

Увечері ще один будинок ворог знищив в Новодружеську. Власника пожежники встигли евакуювати.

За інформацією очільника Луганської ОВА, на фронті Луганщини і Донеччини за добу відбито 10 атак ворога: знищено 15 танків, три артилерійські системи, 24 одиниці броньованої та 10 одиниць автомобільної техніки противника.

Підрозділи протиповітряної оборони збили чотири безпілотні літальні апарати типу «Орлан-10» та дві крилаті ракети.

Читайте також: Ворог продовжує перекидати війська в Україну та може готувати десант з моря

Як повідомлялося, Луганщина постійно зазнає ударів з боку російської загарбницької армії різною зброєю – системами залпового вогню «Торнадо – С», «Град», авіабомбами тощо. У регіоні зруйновано багато житлових будинків, об'єктів інфраструктури, навчальних закладів, пошкоджено всі лікарні.

16 квітня Гайдай повідомляв, що за добу росіяни пошкодили десять об’єктів інфраструктури – нафтопереробний завод та лікарню в Лисичанську. Частково чи повністю зруйновано ще 26 об’єктів. Серед них 16 житлових будинків у Сєвєродонецьку, Рубіжному, Кремінній, Лисичанську.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-