У харківському парку імені Горького прибирають наслідки обстрілів

У харківському парку імені Горького прибирають наслідки обстрілів

Фото
Укрінформ
У Центральному парку культури та відпочинку ім. Горького, який називають «харківським Діснейлендом», прибирають наслідки ворожих обстрілів.

Про це повідомляє пресслужба Харківської міської ради, передає Укрінформ.

«У парку Горького прибирають уламки та сміття після обстрілів російською армією. Як повідомили у парку, зранку до місця роботи змогли добратися близько 15 працівників - озеленювачі, оператори атракціонів, керівники підрозділів та управлінці», - зазначили в міськраді.

У парку Горького ліквідують наслідки ворожих обстрілів / Фото: city.kharkov.ua

Зазначається, що вже прибрані уламки дерев, розтрощених лав та понівечених декорацій біля головного входу, на центральній алеї та у Французькому парку.

«Будь-які намагання ворога знищити Харків та зламати дух його мешканців розбиваються об наполегливість та твердість містян», - наголосили в парку.

Читайте також: У Харкові показали кадри знищення російськими загарбниками Центрального парку

Як повідомляв Укрінформ, парк потрапляв під обстріли вже не раз. 2 квітня там отримав поранення озеленювач, нещодавно чоловіка виписали з лікарні.

Внаслідок обстрілу найбільших пошкоджень зазнали атракціони «Галеон Барбадос» та «Індія».

24 лютого президент росії володимир путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють і руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, балістичних ракет, авіабомб. Загарбники влаштували масовий терор на тимчасово окупованих територіях

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-