Прикарпаття отримало 10 терміналів Starlink - ОВА

Прикарпаття отримало 10 терміналів Starlink - ОВА

Фото
Укрінформ
Прикарпаття отримало 10 терміналів Starlink від Львівського ІТ Кластеру. Їх встановлять на об’єктах критичної інфраструктури для доступу до високошвидкісного Інтернету.

Про це у Фейсбуці повідомила голова Івано-Франківської ОВА Світлана Онищук, передає Укрінформ.

«Львівський ІТ Кластер передав Івано-Франківщині 10 терміналів Starlink. Тепер безперервний доступ до високошвидкісного Інтернету матимуть ще більше об’єктів критичної інфраструктури на Прикарпатті», - зазначила Онищук.

За її інформацією, Львівський ІТ Кластер домовився із компанією SpaceX та безпосередньо з Ілоном Маском, щоб закупити кілька сотень терміналів Starlink для західних областей України.

Об'є́кти крити́чної інфраструкту́ри — підприємства та установи (незалежно від форми власності) таких галузей, як енергетика, хімічна промисловість, транспорт, банки та фінанси, інформаційні технології та телекомунікації (електронні комунікації), продовольство, охорона здоров'я, комунальне господарство, що є стратегічно важливими для функціонування економіки і безпеки держави, суспільства та населення, виведення з ладу або руйнування яких може мати вплив на національну безпеку і оборону, природне середовище, призвести до значних матеріальних та фінансових збитків, людських жертв.

Читайте також: Україна отримає партію Starlink та іншого обладнання на суму €10 мільйонів – Мінцифри

24 лютого президент російської федерації володимир путін оголосив про початок широкомасштабного вторгнення до України.

Фото: Фейсбук Світлани Онищук Голови Івано-Франківської ОДА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-