На Київщині було чутно вибухи, на Донеччині по всій лінії фронту йдуть бої – зведення ОВА

На Київщині було чутно вибухи, на Донеччині по всій лінії фронту йдуть бої – зведення ОВА

Укрінформ
На Київщині було чутно вибухи у Васильківській громаді. росіяни ведуть обстріли житлових кварталів на Харківщині, на Донеччині тривають бойові дії по усій лінії фронту.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на ранкове зведення обласних військових адміністрацій станом на 8:00 15 квітня.

На Київщині було чутно вибухи у Васильківській громаді, за попередніми даними спрацювала ППО.

У Харкові тривали обстріли житлових кварталів, вночі було кілька пожеж. По області за добу окупанти обстріляли Золочів, Дергачі, є постраждалі. Ідуть бої на Ізюмському напрямку.

На Луганщині за минулу добу зафіксовано 24 обстріли. Двоє загиблих, двоє поранених. Централізовано евакуйовано 225 людей.

На Донеччині тривають бойові дії по усій лінії фронту. За добу обстрілів зазнали Маріуполь, смт. В. Новосілка, с. Зарічне, м. Вугледар, м. Краматорськ та нп. Краматорського району, м. Бахмут. За добу – троє загиблих і семеро поранених. У Красногорівці зранку працівники ДСНС гасили пожежу будинку.

Читайте також: Ворог продовжує бомбити інфраструктуру українських міст

Маріуполь – без змін: наші військові опираються ворогу попри блокаду, яка триває з 1 березня.

На Херсонщині було чути вибухи та обстріли. Інформація щодо руйнувань та постраждалих наразі відсутня. В області в багатьох населених пунктах – гуманітарна криза, триває мародерство з боку росіян.

Відносно спокійно ніч минула у багатьох областях України: на Волині, Закарпатті, Рівненщині, в Івано-Франківській, Хмельницькій, Чернівецькій, Львівській областях, Полтавській, Одеській, Миколаївській, Дніпропетровській, Запорізькій, Вінницькій, Тернопільській областях, на Кіровоградщині, Житомирщині, Черкащині, Чернігівщині та Сумщині.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-