Кім нагадав, що пошкоджений російський крейсер «Москва» побудували в Миколаєві

Кім нагадав, що пошкоджений російський крейсер «Москва» побудували в Миколаєві

Укрінформ
Голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім заявив, що ракетний російський крейсер «Москва», який був серйозно пошкоджений Збройними силами України, був побудований свого часу у Миколаєві.

Про це він сказав під час брифінгу 14 квітня в медіа-центрі України, передає Укрінформ.

«Я відчуваю радість від того, що наші підбили ракетний російський крейсер «Москва», який був побудований свого часу у Миколаєві на заводі імені 61-комунара. Таких було три, один з них, недобудований, відомий як крейсер «Україна», досі перебуває на заводі. Там стоять двигуни, які росіяни хотіли купити у нас, ми не їм віддали, тепер, думаю, вони відстануть і ми зробимо на цьому кораблі музей», - сказав Кім.

Він також зауважив, що коли йдеться про кораблі ворога, які домінують у морі і обстрілюють наші мирні міста та інфраструктуру, нічого окрім радості відчувати не можна.

Читайте також: російський крейсер «Москва» перекинувся та почав тонути – ОК «Південь»

«Це була загроза, це дуже потужна ціль, і я дуже радий, що наші ракетні війська її успішно відпрацювали. Щонайменше на один засіб для використання ракет у росіян стало менше», - зазначив голова ОВА.

Як повідомляв Укрінформ, 13 квітня українські військові підбили російський крейсер "Москва" ракетами "Нептун", завдавши йому серйозних ушкоджень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-