Загарбники у Мелітополі забрали гроші на виплату квітневих пенсій

Загарбники у Мелітополі забрали гроші на виплату квітневих пенсій

Укрінформ
Військові російської федерації забрали у Мелітополі кошти, які передбачались на виплату пенсій та субсидій за квітень цього року. 

Як передає Укрінформ, про це заявив генеральний директор АТ "Укрпошта" Ігор Смілянський у відеозверненні, опублікованому в Телеграмі.

"Шановні жителі Мелітополя, мене звуть Ігор Смілянський. Я генеральний директор Укрпошти. Укрпошта робила все можливе й неможливе, щоб за березень виплатити всі ваші пенсії та субсидії, і зробила це. Понад 95% пенсій було виплачено завдяки допомозі місцевого бізнесу та наших працівників. Ми намагалися зробити це в квітні, але, на жаль, через те, що окупаційні війська вилучили пенсійні кошти, ми не можемо це зробити", - сказав він.

Смілянський наголосив, що Укрпошта й надалі робитиме все, щоб пенсії та субсидії були виплачені жителям Мелітополя.

Він також звернувся до російських військових. Керівник Укрпошти закликав їх повернути пенсійні кошти і не воювати з пенсіонерами. Смілянський також наголосив, що готовий особисто провести переговори з загарбниками в будь-який час.

Як розповів під час ефіру у Фейсбуці міський голова Мелітополя Іван Федоров, половина жителів Мелітополя та району отримують пенсії на банківські картки, другій половині – розносять листоноші. "За наводкою Галини Данильченко (самопроголошеної в.о. мера - ред.) солдати рф увірвалися до відділення "Укрпошти" і забрали гроші, що призначалися для виплати пенсій", - сказав він.

Як повідомляв Укрінформ, у тимчасово захопленому Мелітополі Запорізької області російські військовослужбовці масово затримують підприємців, а відпускають їх тільки після виплати компенсації.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-