У Коломиї на аукціоні продадуть роботи відомих майстринь, аби зібрати кошти армії

У Коломиї на аукціоні продадуть роботи відомих майстринь, аби зібрати кошти армії

Фото
Укрінформ
У Коломийському музеї історії відбудеться аукціон робіт майстринь Олени Федосюк та Ірини Боледзюк, щоб зібрати кошти для 10 гірсько-штурмової бригади.

Про це у Фейсбуці повідомив Коломийський міський голова Богдан Станіславський, передає Укрінформ.

«У Музеї історії міста Коломиї стартувала унікальна виставка двох відомих коломийських майстринь, яка триватиме до кінця травня. Відвідувачам представили поєднання текстилю з вишивкою Олени Федосюк та оригінальні писанки Ірини Боледзюк. У четвер, 14 квітня, о 16 годині відбудеться аукціон робіт талановитих коломиянок. Виручені кошти підуть на підтримку нашої 10-ої гірсько-штурмової бригади», - зазначив Станіславський.

За його інформацією, до аукціону приєднається і писанкарка Світлана Стадник.

«Вишивка та писанки – це те, чим завжди славилась Коломия. Це гарна нагода побачити неповторну українську традицію та відчути дух Великодня перед святами», - переконаний Станіславський.

Читайте також: Жадан грошову складову Премії Свободи від фундації Франка Ширрмахера передає волонтерам

10-та окрема гірсько-штурмова бригада (10 ОГШБр, в/ч А4267, пп В3950) — військове з'єднання у складі Сухопутних військ Збройних сил України. Базується в м. Коломия. Основним призначенням бригади є ведення бойових дій у гірсько-лісистій місцевості.

24 лютого президент рф путін оголосив війну Україні і розпочав масштабне вторгнення. Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст та сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-