Ворог уночі завдав ракетних ударів по Житомирщині та Полтавщині – зведення ОВА

Ворог уночі завдав ракетних ударів по Житомирщині та Полтавщині – зведення ОВА

Укрінформ
Вночі війська рф завдали ракетних ударів по двох областях України – Житомирській та Полтавській, тривають обстріли в інших регіонах, є загиблі та поранені.

Як передає Укрінформ, про ситуацію в регіонах станом на 8:00 13 квітня повідомляють обласні військові адміністрації.

Зазначається, що на Житомирщині піздно ввечері ворог завдав ракетного удару по інфраструктурному об'єкту у м. Чуднів. Загиблих та постраждалих немає. Деталі з’ясовуються.

На Полтавщині ввечері завдано ракетних ударів по інфраструктурі в Миргороді. Інформація щодо постраждалих та наслідків уточнюється.

Читайте також: На Луганщині ворог кидає в атаку «гарматне м’ясо», позаду - загороджувальні загони

У Харкові вночі тривали обстріли з боку військ рф, а раніше вдень була масштабна пожежа в одній із адмінбудівель, яку гасили до вечора. По області окупанти обстріляли Барвінкове, це Ізюмський напрямок. За день по області – 17 поранених цивільних, чотири людини загинули.

На Луганщині ворогом завдані удари по Лисичанську, Рубіжному, Сєвєродонецьку, Кремінній, Новодружеську. Внаслідок обстрілів пошкоджено ще десять домівок. Загинула одна людина, 21 — врятували бійці ДСНС.

Читайте також: В Україні знищили вже близько 19,8 тисячі російських військових

На Донеччині стабільно напружено. Основні напрямки — Авдіївка, Очеретинська ТГ, Мар'їнка та Вугледар. Зруйновано ряд приватних будинків. За добу одна людина загинула, троє поранених цивільних.

У Маріуполі попри повну блокаду, яка встановилася з 1 березня, військові тримають оборону. Останні два дні росіяни не випускають із міста цивільних, які хочуть вийти або виїхати з обложеного міста. Евакуація із Бердянська на Запоріжжя триває.

На Херсонщині окупанти не полишають спроб закріпитися та з тимчасово захоплених територій ведуть бойові дії в напрямку сусідніх областей. У селах, захоплених рашистами, ситуація залишилася незмінною. Область перебуває на межі гуманірної катастрофи. Без світла та води наразі перебуває понад 100 населених пунктів Херсонщини.

Відносно спокійно ніч минула у багатьох областях України: на Волині, Закарпатті, Рівненщині, в Івано-Франківській, Хмельницькій, Чернівецькій, Львівській областях, у Київській, Одеській, Миколаївській, Дніпропетровській, Запорізькій, Вінницькій, Тернопільській областях, на Кіровоградщині, Черкащині, Чернігівщині та Сумщині.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-