На Херсонщині відсьогодні розпочнеться виплата пенсій і зарплат бюджетникам

На Херсонщині відсьогодні розпочнеться виплата пенсій і зарплат бюджетникам

Укрінформ
Питання з казначейством щодо соціальних виплат населенню і заробітних плат для працівників бюджетної сфери Херсонщини вирішене.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє Херсонська ОВА.

«Повідомляємо, наразі всі питання із казначейством вирішені. Відсьогодні розпочнуться виплати», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що йдеться про соціальні виплати для мешканців Херсонщини і заробітну плату працівникам бюджетної сфери.

Як повідомляв Укрінформ, напередодні мер тимчасово захопленого російськими окупантами Херсона Ігор Колихаєв просив розблокувати проплати, інакше у місті припиниться життя і це буде перший крок до появи «хнр».

Читайте також: Загарбники намагаються створити для мешканців Херсонщини картинку «кинутої» області

Як зазначає перший заступник голови Херсонської обласної ради Юрій Соболевський, загарбники намагаються створити для мешканців Херсонщини картинку, що українська влада область «кинула». Кримський сценарій в Херсонській області не пройшов, а тому ворог блокує «зелені коридори», евакуацію, викрадає активістів, а також усіма силами намагається «сформувати лояльне до них ставлення та громадську думку».

На Херсонщині жителі проводять мирні акції протесту проти російського агресора. Російські військові застосовують силу та зброю проти людей. Російські загарбники викрадають мирних жителів області, серед яких журналісти, керівники громад, депутати, активісти.

Читайте також: У Князівці на Херсонщині окупанти знищили сільгосптехніку, склади з зерном і добривами

На тимчасово захопленій території регіону вичерпуються ресурси, зупинився бізнес. У Херсоні російські окупанти захопили гуманітарний хаб, організований для допомоги херсонцям та медустановам. Вони відібрали медикаменти, які намагалися завезти до Херсона волонтери.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-