Із Кремінної без гуманітарного коридору евакуювали 107 цивільних

Із Кремінної без гуманітарного коридору евакуювали 107 цивільних

Укрінформ
Із обстрілюваного міста Кремінна на Луганщині, не зважаючи на відсутність гуманітарного коридору у вівторок, 12 квітня, евакуювали 107 мирних мешканців.

Як передає Укрінформ, про це повідомив голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай у Телеграмі.

«Без гуманітарного коридору: евакуйовані 107 мешканців Кремінної… Деяких одразу на захід країни, інші – в очікуванні поїзду», - написав очільник області.

Він зазначив, що Кремінна є тим винятком, коли гуманітарний коридор не оголошено, а евакуювати людей можливість є. І місцеві жителі охоче нею користуються, розуміючи що небезпека близька. Додалось бажаючих виїхати і після руйнування росіянами 11 будинків – це сталося позавчора. Людям нема де мешкати.

«А «руський мир», як ми всі побачили, житла не дає – тільки відіймає», - констатував Гайдай.

Читайте також: З обстрілюваного Лисичанська евакуювали ще 115 жителів

Як повідомлялося, Луганщина постійно зазнає ударів з боку російської загарбницької армії різною зброєю - системами залпового вогню «Торнадо - С», «Град», авіабомбами та ін. У регіоні зруйновано багато житлових будинків, об’єктів інфраструктури, учбових закладів, пошкоджені всі лікарні.

11 квітня з міст Лисичанськ, Сєвєродонецьк, Рубіжне, Кремінна та Попасне в Луганській області гуманітарними коридорами вдалося евакуювати 513 людей. При цьому знову постійно порушувався режим тиші з боку окупаційних військ.

Фото: Телеграм Сергія Гайдая

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-