На Київщині відновили електропостачання ще 31 населеного пункту

На Київщині відновили електропостачання ще 31 населеного пункту

Укрінформ
У Київській області 11 квітня аварійні бригади повернули електропостачання у 31 населений пункт.

Як передає Укрінформ, про це голова Київської обласної військової адміністрації Олександр Павлюк повідомив у Телеграмі.

За його словами, «у Бучанському районі частково світло повернули у міста Ірпінь та Буча, а також села Гавронщина, Тернопільське, Фасівочка, Бузова, Гурівщина, Любимівка, Дмитрівка, Капітанівка, Мила, Петрушки, Ясногородка».

«У Броварському районі частково відновлено електропостачання у селах Велика Димерка, Бобрик, Богданівка, Перемога, Мрія. Також за минулу добу фахівці ДТЕК відновили електропостачання газорозподільчого пункту у селі Плоске. Загалом протягом минулої доби світло повернули для 4 600 родин», поінформував Павлюк.

Читайте також: Нове масове поховання на Київщині: США допоможуть задокументувати воєнні злочини росії

Крім того, сьогодні енергетики планують виконувати роботи з відновлення електропостачання ще у 34 населених пунктах Броварського, Бучанського та Вишгородського районів, додав голова ОВА.

Як повідомляв Укрінформ, 2 квітня Київська область була визволена від російських загарбників.

24 лютого президент росії володимир путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють і руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, балістичних ракет, авіабомб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-