Наступ російських загарбників на Луганщині гальмує затяжний дощ

Наступ російських загарбників на Луганщині гальмує затяжний дощ

Укрінформ
Наступ російських загарбників гальмується через затяжний дощ на Луганщині, який прогнозують на декілька днів.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомив голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

«Наступ росіян гальмується через затяжний дощ на Луганщині!», - написав очільник області.

Він зазначив, що позавчора і вчора загарбники почали стягувати важку техніку у великому обсязі, сотнями одиниць від віддалених районів вже ближче до лінії фронту.

«А це говорить, що сьогодні-завтра мав би початись наступ. Але сьогодні у нас почався дощ і не маленький, і, за прогнозом, цей дощ триватиме декілька днів. І це на 100% піде нам на руку, тому що Луганщина – це все ж таки більш сільська місцевість, і є декілька доріг, по яких можна пересуватись технікою. І це треба вишикуватись в колону, а це легка мішень, легка ціль для наших захисників», - зауважив Гайдай.

Читайте також: Вночі війська рф знищили ще сім будинків на Луганщині, у Лисичанську є жертви

Він також повідомив, що обстріли мирних міст на Луганщині посилилися, у Рубіжному та Попасній тривають позиційні бої в середині міст.

«Підконтрольні частини Рубіжного та Попасної окупантам - заблоковані для нас. Ані вивезти людей, ані завезти гуманітарку туди можливості немає. Вчора по Лисичанську рашисти вгатили ракетою «Точка-У», - наголосив керівник ОВА.

Як повідомлялося, Луганщина постійно зазнає ударів з боку російської загарбницької армії різною зброєю - системами залпового вогню «Торнадо - С», «Град», авіабомбами та ін. У регіоні зруйновано багато житлових будинків, об’єктів інфраструктури, учбових закладів, пошкоджені всі лікарні.

24 лютого президент росії путін розпочав широкомасштабне вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети влучають у житлові будинки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-