З Луганщини в безпечні місця евакуювали понад 600 цивільних – Гайдай

З Луганщини в безпечні місця евакуювали понад 600 цивільних – Гайдай

Укрінформ
З Луганщини зранку в понеділок, 11 квітня, в безпеку евакуювали понад 600 цивільних.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомив керівник Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай та опублікував фотографії з місця евакуації.

«Україна своїх людей не кидає! З Луганщини в безпеку евакуювали понад 600 людей️. …Разом з патрульною поліцією, релігійною організацією та волонтерами сьогодні змогли вивезти 65 мешканців Кремінної, 20 рубіжан, 10 попаснян, з Лисичанська та Сєверодонецька - 516 осіб», - написав очільник області.

Він зазначив, що через обстріли у Гірській громаді евакуація наразі неможлива.

За словами Гайдая, для тих, хто залишився, завезено декілька тонн гумдопомоги: їжу, ліки, засоби гігієни. Патрульні поліцейські вже розвозять їх по бомбосховищах.

«Бережіть себе! Автобуси чекають на вас щоранку!», - наголосив керівник ОВА.

Читайте також: На Луганщині українські захисники знищили ворожий склад з боєкомплектом

Луганщина постійно зазнає ударів з боку російської загарбницької армії різною зброєю - системами залпового вогню «Торнадо - С», «Град», авіабомбами та ін. У регіоні зруйновано багато житлових будинків.

В Україні з 24 лютого триває російське масштабне вторгнення. Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет. рашисти катують і вбивають мирне населення України.

Фото: Фейсбук Сергій Гайдай

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-