Тимчасовий насипний Романівський міст на Київщині відсьогодні відкрито – ОП

Тимчасовий насипний Романівський міст на Київщині відсьогодні відкрито – ОП

Відео
Укрінформ
Тимчасовий насипний Романівський міст в Київській області відсьогодні відкрито.

Про це заступник керівника Офісу Президента України Кирило Тимошенко повідомив у Телеграмі, передає Укрінформ.

"Ірпінь, Буча, Гостомель, Ворзель — від сьогодні відкрито тимчасовий насипний міст в Романівці, що поєднає міста з Києвом… Протяжність насипного тимчасового мосту — 245 м, ширина — 9 м. Для його побудови використали понад 9 000 тонн насипних матеріалів", – зазначив він.

За його словами, роботи тривали 5 днів і велися цілодобово. До процесу відновлення мосту були залучені понад 50 людей, більш як 40 одиниць техніки — екскаватори, бульдозери, грейдери, навантажувачі, катки.

Тимошенко зауважив, що відтепер доставка гуманітарної допомоги та будівельних матеріалів до визволених від російської окупації міст відбуватиметься швидше.

Читайте також: В Ірпені за добу прибрали більш як 16 кілометрів вулиць

Як повідомлялося, міст у Романівці з'єднує Ірпінь із Києвом. Під час активних бойових дій на Київщині громадяни евакуювалися, зокрема, через цей міст, однак російські загарбники його підірвали.

24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок масштабного вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють та руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-