У Бучі під час огляду тіл з масового захоронення виявили тіло поліцейського

У Бучі під час огляду тіл з масового захоронення виявили тіло поліцейського

Фото
Укрінформ
У масовому захороненні загиблих у Бучі на Київщині виявили тіло оперуповноваженого Бучанського районного управління поліції Юрія Чабаха.

Про це повідомив у Фейсбук очільник Нацполіції у Київській області Андрій Нєбитов.

“Сьогодні під час огляду тіл з масового захоронення виявили і тіло поліцейського. Старший лейтенант поліції Юрій Чабах, оперуповноважений сектору розкриття злочинів проти особи відділу кримінальної поліції Бучанського районного управління, за попередніми даними, був застрелений російським снайпером під час бойових дій в місті”, - написав він.

Нєбитов висловив співчуття близьким загиблого колеги. “Пишаємось кожним поліцейським, який віддано захищає українських громадян, часом навіть ціною власного життя”, - додав він.

Як повідомляв Укрінформ, Ірпінь, Буча, Гостомель та вся Київська область були звільнені від загарбників на початку квітня. У визволених містах та селах зафіксовано масові вбивства росіянами цивільних осіб.

За даними генерального прокурора Ірини Венедіктової, на Київщині виявили вже 1 222 загиблих від рук російських загарбників мирних жителів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-