В окупованій Голій Пристані на Херсонщині провели турнір з мініфутболу під українським прапором

В окупованій Голій Пристані на Херсонщині провели турнір з мініфутболу під українським прапором

Фото
Укрінформ
У Голій Пристані на Херсонщині провели турнір із мініфутболу під гаслом "Гола Пристань - це Україна", під час якого зібрали кошти на продукти для багатодітних родин.

Про це повідомляє у Фейсбуці мешканець міста Юрій Зеленін, передає Укрінформ.

"Сьогодні у Голій Пристані пройшов турнір із мініфутболу під гаслом "Гола Пристань - це Україна". Насолодитись футболом та гарною весняною погодою зібралось близько 100 вболівальників та 3 команди гравців", - йдеться у повідомленні.

Зеленін зазначив, що вболівальники зібрали 1756 грн, які передадуть в Управління соціального захисту населення для придбання продуктів харчування багатодітним сім'ям.

Учасники турніру сфотографувалися з українськими прапорами.

Читайте також: Великий ризик для кожного учасника: у Херсоні загарбники розігнали черговий мітинг

Як повідомлялося, у Голопристанській громаді на Херсонщині російські агресори викрали міського голову Олександра Бабича і кількох цивільних. Після «візиту» російських військових 28 березня у місті нарахували 12 об’єктів – громадських будівель, що були агресорами понівечені. Зокрема, російські окупанти розгромили Центр надання адміністративних послуг.

24 лютого президент рф путін почав повномасштабне вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-