Ніч в Одесі пройшла спокійно, ймовірність ракетних ударів залишається

Ніч в Одесі пройшла спокійно, ймовірність ракетних ударів залишається

Укрінформ
У ніч на 10 квітня в Одесі лунали звуки повітряної тривоги, але ракетних ударів по місту не було. Через подовжену комендантську годину рух транспорту на вулицях міста обмежений, змінений графік електричок.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє у Телеграмі речник Одеської обласної військової адміністрації Сергій Братчук.

«Ніч в Одесі та Одеській області пройшли відносно спокійно, хоча й під звуки повітряної тривоги. Обстрілів не зафіксовано. Втім, імовірність завдання ударів по території регіону залишається. Тому нагадую про дотримання вимог подовженої комендантської години», - зазначив Братчук.

За його словами, угруповання чф в акваторії Чорного моря продовжує перегрупування, ворог також здійснює активну повітряну розвідку в районі Одеси.

У ЗСУ достатньо сил і засобів вогневого ураження, щоб у разі нападу знищити підрозділи рашистів, підсумував речник ОВА.

З огляду на запроваджену в суботу ввечері комендантські годину, що діятиме до 6-ї години понеділка, змінено графік рух приміських електропоїздів Одеського філіалу АТ «Укрзалізниця». Влада Одеси також застерігає одеситів та жителів області не наближатись до узбережжя, де можуть бути мінні загородження проти ворожого десанту.

Як повідомляв Укрінформ, 3 квітня російські загарбники атакували з повітря Одесу. Цього ж дня Прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон заявив, що Велика Британія збирається надати Україні протикорабельні ракети для знищення російських воєнних кораблів та звільнення прибережних міст, що зазнають обстрілів з моря. Зокрема, аби запобігти просуванню російських загарбників на Одесу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-