У Чернівцях для дітей вимушених переселенців організували наукові пікніки

У Чернівцях для дітей вимушених переселенців організували наукові пікніки

Фото
Укрінформ
Викладачі Чернівецького університету організували для дітей вимушених переселенців наукові пікніки, де знайомили малечу із основами різних професій.

Про це у Фейсбуці повідомляє Чернівецька обласна військова адміністрація, передає Укрінформ.

Зазначається, що у студмістечку презентували дев’ять локацій, на кожній із яких працівники університеу в інтерактивній формі знайомили малечу із різними професіями – від музиканта до фізика.

Ініціатором заходу виступила Рада молодих учених ЧНУ.

"Цей пікнік – можливість для дітей-переселенців та буковинської молоді не лише пізнати різні професії, а й емоційно розвантажитися та провести час із користю. Тут є наукові і розважальні локації, кожен знайде цікаву для себе", – зазначила виконувачка обов’язків голови цієї Ради Ірина Горохолінська.

Вона також зазначила, що науковий пікнік – це корисне дозвілля не лише для дітей, а й для тих, хто планує цьогоріч вступати у виші. Адже тут вступників навчають писати мотиваційні листи.

Крім основних локацій під час заходу працювали ятки з безкоштовними солодощами та книгами, роботу яких організували благодійники.

За інформацією Чернівецької ОВА, станом на 9 квітня на територію Буковини прибуло понад 75 тис. вимушених переселенців, із них близько 24 тис. дітей.

Читайте також: Сервіси для пошуку зниклих під час війни людей

24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють і руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, балістичних ракет, авіабомб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-