На Харківщині загарбники розстріляли директора лісгоспу

На Харківщині загарбники розстріляли директора лісгоспу

Фото
Укрінформ
На Харківщині окупанти розстріляли автомобіль директора Вовчанського лісгоспу Сергія Пієва, від отриманих поранень чоловік загинув на місці.

Про це 9 квітня повідомило у Фейсбуці Харківське обласне управління лісового та мисливського господарства, передає Укрінформ.

«Від рук російських окупантів загинув Пієв Сергій Миколайович, директор державного підприємства «Вовчанське лісова господарство». 8 квітня, повертаючись додому після робочого дня, його машину було розстріляно зі стрілецької зброї. Через численні поранення Сергій Миколайович помер на місці», - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, Вовчанськ на Харківщині у перший день повномасштабного вторгнення був тимчасово захоплений російськими військами. Голова Вовчанської громади Анатолій Степанець, за даними ЗМІ, ймовірно, перебуває в полоні у військ рф. Його телефон поза зоною зв'язку.

Читайте також: Сервіси для пошуку зниклих під час війни людей

24 лютого президент рф путін оголосив повномасштабне вторгнення в Україну. російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-