У Запоріжжі на час воєнного стану заборонено відвідування природних зон

У Запоріжжі на час воєнного стану заборонено відвідування природних зон

Укрінформ
Підписано розпорядження “Про заборону щодо використання території загальногеологічного заказника «Дніпровські пороги» на час воєнного стану”.

Про це у Телеграмі повідомляє Запорізька ОВА, передає Укрінформ.

"На час воєнного стану вводяться додаткові обмеження на використання територій загальногеологічного заказника «Дніпровські пороги». Таким чином на територіях о. Хортиці (крім житлової забудови), о. Байди, о. Розтьобін, скелі Три Стоги та Два брати заборонено: розміщення торгових точок, пунктів з оренди велотранспорту; перебування людей у лісових насадженнях, розведення вогнищ, встановлення наметів", - ідеться у дописі.

Також на цих територіях заборонено пересування на будь-якому транспорті поза межами доріг з асфальтним покриттям. Це правило не стосується спеціальних служб, ЗСУ та персоналу Національного заповідника «Хортиця».

Рішення про обмеження відвідування місць відпочинку в населених пунктах ухвалюють органи місцевого самоврядування спільно з військовими комендатурами та ОВА.

Як повідомляв Укрінформ, на період дії воєнного стану населенню заборонено відвідування лісів у Києві, а також в’їзд до них транспортних засобів та іншої техніки. Аналогічна заборона діє і в Київській області.

Читайте також: «Не чіпай, не підходь, набери 101»: як діяти, коли бачиш вибухівку

24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок масштабного вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють та руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Фото з відкритих джерел

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-