Із Закарпаття в Ірпінь відправили модульні будинки

Із Закарпаття в Ірпінь відправили модульні будинки

Фото
Укрінформ
Із Закарпаття в Ірпінь на Київщині відправили модульні будинки для місцевих жителів, у котрих російські загарбники зруйнували постійне житло.

Про це у Фейсбуці повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита, передає Укрінформ.

"Отримали сигнал про завершення першого етапу розмінування Ірпеня: в населеному пункті зачистили місця ведення активних бойових дій, покинуті бойові позиції та вулиці. Тож одразу дав вказівку направити підготовлений вантаж з модульними будинками" - сказав він.

Зі слів Микити, на Закарпатті прийняли рішення не залишати модульні будинки на території області, а транспортувати в інші регіони.

"Сьогодні там вони значно необхідніші, ніж нам," - сказав Микита.

Як повідомляється, модульні споруди можуть забезпечити тимчасове проживання за будь-яких умов. Ці будинки монтуються за лічені хвилини, швидко та легко переміщаються, мають усі необхідні елементи для розміщення людей на певний період.

В Ірпіні в результаті збройної агресії на Київщині зруйновано 50% будівель. Місцева влада закликає людей поки що не повертатися у місто.

Читайте також: Заміновані будинки, погреби: де на Київщині сапери знаходять вибухівку

24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок масштабного вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють та руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-