На Київщині зафіксували факти жорстокого зґвалтування дітей рашистами

На Київщині зафіксували факти жорстокого зґвалтування дітей рашистами

Укрінформ
Уповноважена Верховної Ради з прав людини Людмила Денісова повідомила про випадки жорстоких зґвалтувань дітей російськими військовими на Київщині.

Як передає Укрінформ, про це вона повідомила у Фейсбуці.

"Рівень жорстокості армії терористів та катів рф не знає меж – зґвалтовані діти… Дівчинка, 14 років, зґвалтована 5 чоловіками-окупантами. Зараз вагітна. Буча. Хлопчик, 11 років, зґвалтований на очах у мами - її прив’язали до стільця, щоб дивилася. Буча. Жінка 20 років, зґвалтування трьома окупантами відразу у всі можливі місця. Ірпінь", - розповіла Денісова.

За її словами, на сьогодні "немає такого місця ні на землі, ні в пеклі, де рашистські злочинці зможуть сховатися від розплати".

Читайте також: На Херсонщині росіяни зґвалтували вагітну дівчину та бабусю

"Звертаюсь до Комісії ООН з розслідування порушень прав людини під час військового вторгнення рв в Україну та експертної місії, створеної державами-учасницями ОБСЄ відповідно до Московського механізму, врахувати ці факти військових злочинів", - наголосила Денісова.

Як повідомляв Укрінформ, раніше Денісова закликала жертв зґвалтувань російськими військовими давати свідчення задля того, щоб покарати кривдників.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-