СБУ ліквідувала ворожі агентурні мережі у чотирьох областях

СБУ ліквідувала ворожі агентурні мережі у чотирьох областях

Відео
Укрінформ
СБУ ліквідувала у різних областях ворожі агентурні мережі, що здійснювали кібертеракти та інформаційні диверсії проти України.

Про це повідомив речник СБУ Артем Дехтяренко, передає Укрінформ.

За словами речника, у Житомирській області викрито ботоферму спецслужб рф. Цей «інкубатор» з десятків тисяч фейкових акаунтів здійснював кібератаки на державні інформресурси та системи об’єктів критичної інфраструктури.

Водночас у Києві затримано «експерта з енергетичних питань», який співпрацював з російським інформагентством «россия сегодня», поширюючи кремлівську пропаганду за мільйонні «гонорари».

Читайте також: російські військові готують передсмертні прохання своїм близьким - СБУ

У Кіровоградській області затримано посадовця одного з судів, який у соцмережах закликав до захоплення державної влади в Україні та виправдовував російську агресію.

На Черкащині викрито двох колаборантів, які поширювали дезінформацію щодо ситуації на фронті та виправдовували бомбардування українських міст.

За фактами злочинів тривають комплексні заходи, щоб встановити всіх учасників агресії проти України, зазначив Дехтяренко.

Читайте також: Російські загарбники називають війну в Україні пеклом для себе - СБУ

Як повідомлялось, на Запоріжжі силовики затримали чоловіка, який коригував ворожу артилерію та збирав дані про переміщення українських військових.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-