Окупанти продовжують вбивати та незаконно затримувати мешканців Херсонщини

Окупанти продовжують вбивати та незаконно затримувати мешканців Херсонщини

Укрінформ
В селищі міського типу Новоолексіївка, що у Херсонській області, загарбники незаконно провели обшуки й затримали трьох людей, ще одного чоловіка – вбили. 

Про це у Фейсбуці повідомила пресслужба Херсонської обласної прокуратури, передає Укрінформ.

«6 квітня 2022 року військовослужбовці збройних сил російської федерації незаконно проводили обшуки на подвір’ях та у квартирах мешканців смт Новоолексіївка Генічеського району. В одному із помешкань через спротив господарів квартири окупанти застрелили чоловіка, і ще трьох людей затримали», - ідеться у повідомленні.

Читайте також: На Херсонщині росіяни зґвалтували вагітну дівчину та бабусю

Наразі Херсонської обласної прокуратури здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні, розпочатому за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаних з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 КК України).

«У кримінальному провадженні проводяться невідкладні слідчі (розшукові) дії, спрямовані на швидке, повне і неупереджене дослідження обставин правопорушення», - додали в прокуратурі.

Як повідомлялось, правоохоронці з часу повномасштабного вторгнення росії в Україну зареєстрували вже понад 5 тисяч кримінальних проваджень за фактами вчинення злочинів військовослужбовцями рф.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-