На Чернігівщину відправляють додаткові сили для розмінування території

На Чернігівщину відправляють додаткові сили для розмінування території

Укрінформ
Держава відправляє в Чернігівську область додаткові групи реагування на розмінування території. 

Про це повідомив начальник Чернігівської ОВА В'ячеслав Чаус в Телеграмі, передає Укрінформ.

"У мене велике прохання: не забуваємо, що в країні війна; ми не забуваємо, що в нашій країні знаходиться ворог. Це стосується всього: і пересування по населених пунктах, і пересування між населеними пунктами. Усе заміновано. Ви знаєте, що є дуже багато місць, де ми не можемо навіть проїхати. Піротехніки працюють. Вчора проговорили про підсилення і держава відправляє додаткові групи реагування на розмінування", - наголосив Чаус.

Він також нагадав мешканцям області, що у небі продовжують літати ворожі літаки і ракети, відтак не слід забувати про світломаскування.

Читайте також: На Сумщині відновлюють постраждалі населені пункти та розпочали посівну

Як повідомлялося, заходи з розмінування території проводяться також у Київській, Житомирській і Сумській областях, на територіях звільнених від російських загарбників.

Як повідомляв Укрінформ, піротехнічні підрозділи Державної служби з надзвичайних ситуацій лише за одну добу, 7 квітня, виявили та знешкодили 6,393 тис. вибухонебезпечних предметів. Найчастіше піротехнічні підрозділи працювали: в Харківській області 2091 раз, на Миколаївщині – 1051, на Донеччині – 270, на Київщині - 373, на Сумщині – 180 разів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-