У МВС закликали українців долучитися через проєкт «Добробати» до розбору завалів у Бородянці

У МВС закликали українців долучитися через проєкт «Добробати» до розбору завалів у Бородянці

Укрінформ
Радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко закликав українців долучитися до розбору завалів у зруйнованій російськими загарбниками Бородянці, зокрема і в рамках волонтерського проєкту «Добробати».

Як передає кореспондент Укрінформу, про це він заявив на брифінгу.

За його словами, українські рятувальники продовжують роботу, щоб якомога швидше розібрати завали у Бородянці.

«Але можу сказати, що у нас не вистачає робочих рук. Тому за погодженням з ДСНС хочу сказати кілька слів про громадський, волонтерський проєкт «Добробати». Був створений сайт, де кожен, хто хоче допомогти розібрати якомога швидше бетонні руїни, завали, можуть там зареєструватися - https://www.dobrobat.in.ua/borodyanka/», - уточнив Геращенко.

За інформацією радника міністра, після того, як громадяни зареєструються на цьому сайті, з ними зв’яжуться і запросять у ДСНС, і якщо громадяни будуть фізично сильними і готовими до такої роботи, їм дадуть вам вказівки і вони зможуть виїхати у Бородянку і разом із рятувальниками допомагати у розборі завалів і величезних руїн, які створили російські загарбники.

Читайте також: У Бородянці вважаються зниклими безвісти близько 200 жителів

Як повідомлялося, за даними глави МВС Дениса Монастирського, місто Бородянка є одним із найбільш зруйнованих населених пунктів Київської області.

Він також зазначав, що рятувальникам ДСНС потрібен тиждень для того, щоби розібрати лише один зруйнований багатоповерховий будинок.

Генпрокурор Ірина Венедіктова заявляла, що у Бородянці може бути найгірша ситуація із жертвами серед мирних жителів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-