Військові рф викрали старосту села на Херсонщині

Військові рф викрали старосту села на Херсонщині

Укрінформ
На Херсонщині в населеному пункті Осокорівка, напередодні його визволення від окупантів, військові рф викрали старосту села.

Про це інформують у Фейсбуці "Новини Нововоронцовщини", передає Укрінформ.

«В Осокорівці окупанти декілька днів тому викрали і вивезли в невідомому напрямку старосту села Кунця Сергія Івановича, який розвозив соціальний хліб для населення. Його тримають вже декілька днів», - йдеться у повідомленні.

Про його місце перебування нічого не відомо, йдеться у повідомленні.

За інформацією Генштабу ЗСУ станом на 18 годину 6 квітня в результаті наступальних дій підрозділів ЗС України ворог втратив контроль над населеним пунктом Осокорівка.

Як повідомляв Укрінформ, російські загарбники викрадають мирних жителів області, серед яких – журналісти, керівники громад, депутати, активісти. Окупанти тримають викрадених людей у ​​тюремних камерах у Херсоні. Доля багатьох мирних громадян невідома вже багато днів.

Міжнародний комітет Червоного Хреста закликають направити представників для надання гуманітарної допомоги незаконно затриманим мирним громадянам у Херсонській області, фіксації місця їхнього перебування і сприяння припиненню тортур та якнайшвидшому звільненню з тюремних камер.

На Херсонщині жителі регулярно проводять мирні акції протесту проти російського агресора. Російські військові застосовують силу та зброю проти людей, є поранені й затримані.

24 лютого президент росії путін розпочав повномасштабне вторгнення в Україну. Війська агресора обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-